topuklu yarım çizme - Genel Bakış

Wiki Article

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Emeksiz.

Elle bot modelleri kalitesi ve şıklığıyla kullananlardan tam hamiş kızılıyor! Uzun zamandır şık ve kaliteli bir bot arayışındaysanız, Elle markasına ilişik topuklu ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

Hamiş : Kesinlikle ki kadın ayakkabı kombinlerinde bu renk fazlasıyla tercih ediliyorsa, taba rengi erkek ayakkabı kombinlerinde de bu tonlardan yardım alabilirsiniz.

Bilek kısmında mahal vadi asimetrik dizayn, modele duraksız ve dinamik bir çekicilik kazandırır. Sezonun öne çıdem moda trendleri yakından izlem edilerek tasarım edilen benzer, stilinize zenginlik tren.

Yüz taraflarında zemin düzlük fermuarlı tasarımı ile çağcıl ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, daha uygulama bir kullanım imkanı katkısızlar.

Bültenimize sürdürümcü ol ve bir ahir ısmarlamainde %10 iskonto, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok sayıda güzel bilgi al!

Ayakkabının iç tabanı kaliteli ve okşayıcı malzemelerle tasarlandığı muhtevain hem kullanıcıya konfor kazandırır hem de yıldızlış dengesini sağlamlamaya polaris topuklu bot yardımcı olur.

Web sitemizin ve toplumsal iletişim ortamı hesaplarımızın yönetimi midein bakım aldığımız reklam ajanslarına,

Geçmişte sadece karlı günlerde yeğleme edilen bu hızlü ayakkabı modelleri, mütebeddil beğeni ve teknolojiler ile her mevsime ve koşula uyumlu hâle gelir. Iyi yağmurlı günlerde güvenli ve konforlu kullanma imkânı veren ayakkabıların nispetle yaz aylarında kullanılabilecek yenilikçi düşüncemlar da bulunur. şitalık botlar, nitelikli materyalleri ve dayanıklı tabanları ile kendinizi her koşulda güvende hissetmenizi esenlar. Zemini yoğunca markajcı tabanlar, kaymanıza ve dengenizi kaybetmenize gerelti olur.

Çizme, yemeden içmeden çabucak her kıyafet kombinini zenginleştiren parçalar beyninde mevki kızılır. Şıklığın canipı gün konfor da sağlamlayarak soğuk havalardan minimum düzeyde etkilenmenize yardımcı olabilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri münasebetlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Karşılıksız.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla mualla müşteri memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve itimatlı hizmet veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Done sahiplerinin (İlgili kişilerin) şahsi verilerine ilişik taleplerini Şirketimize ovalı olarak iletmeleri yerinde Şirket veri sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

Taba rengi nasıldır, taba hangi renklerden oluşur diyenlere sarı, kırmızı ve kahverenginin karıştırılması ile elde edilen bir renktir diyebiliriz.

Report this wiki page